ingels.se
14Jul/094

En någorlunda riktig början

Här sitter man och snorar så det stänker om det och tänkte göra det hela lite roligare så jag bestämde mig för att ta bort det gammla som låg på ingels.se och ge WordPress ett försök till och guess what.

Nu kan man (lite enkelt) ha en statisk förstasida som besökarna landar på när de besöker ingels.se istället för att hamna mitt i en blog och då började jag genast snora lite mindre och le lite mer.

Så så är det, dessutom hittade jag detta underbara men enkla temat LightWord (lugn, jag kommer nog att hinna skena igenom ett par till) och efter lite småfixande börjar det ju se riktigt bra ut, visst jag återanvände lite gammal grafik men det fungerar ju. Har tagit bort möjligheten att kommentera inlägg så här till en början men jag kanske låter er komma till tals på det online kungadöme som är ingels.se ;)

Så är det, får se vad jag kommer att skriva om mer här. Är lite osäker på hur det här med taggar fungerar så jag kommer nog att posta nåt som det kommer att postas (och frustas) lite mer om här, köpte lite nya delar för att kunna smiska ihop en HTPC under veckan. Vi får hoppas jag inte kortsluter grejjerna mitt i allt snorande bara ;)

Posted by Nicklas Ingels

Comments (4) Trackbacks (0)
  1. det var fan på tiden!

  2. Tjae, hade installerat någon version för ett halvår sen men fattade inte tycke för det då, saknade funktionen att ha en statisk sida på ingels.se men i den versionen jag plockade hem nu (2.8.1) fanns den och dessutom kan man tömma ur sig lite i blogform om man känner för det igen :)

  3. good shit. så… har du fått datorprylarna än?

  4. Jodå, de dök upp idag så Posten har skött sig för en gångs skull. Står i köket och pular ihop burken nu så ser du någon rök från Noret om en timme eller så är det nog jag :)

    Tänkte skruva ihop skiten, se så den startar och köra igång med resten imorgon !!


Leave a comment

No trackbacks yet.