Det där med att få sova (BS 5.0)

Ligger i sängen och funderar på om man ska få en hel natts sömn eller när man kommer att få stiga upp under natten när blodsockret var på 5.0 precis runt 22:30. Mitt blodsocker brukar sjunka under natten och om jag går och lägger mig med ett riktigt bra blodsocker så är risken att jag får gå upp någon gång under natten när CGM’en känner att mitt blodsocker har blivit för lågt. Det blir en procedur när jag lär sticka mig i fingret för att kontrollera vad mitt blodsocker verkligen ligger för att sedan ta och äta nåt för att få upp mitt blodsocker vilket brukar sluta med att det blir alldeles för högt. Det blir som en ond cirkel som aldrig tar slut och är allt annat än skoj. Det brukar sluta med att jag i regel är som en Zombie när man väl ska gå upp och jobba och om natten har varit riktigt jävlig så får det bli en sjukdag 😑

Nicklas Ingels

Författare: Nicklas Ingels

Född i Augusti 1973 och uppväxt i en någorlunda normal men ändå dysfunktionell familj. Är en rätt problemfri man förutom det där med diabetesen som dök upp 1990 och blev med Insulinpump den 28 Januari 2016. Gillar musik, film (speciellt Blade Runner), Datorer, Datorspel, Internet, Öl och människor som tror på sig själva och fysikens lagar. Tokälskar sin underbara hustru Lotta som är den personen han får stödja sig emot när det behövs.

1 reaktion till “Det där med att få sova (BS 5.0)”

  1. 01:17 så var det dags att gå upp. Blodsockret var 3,6

    Väntat men det vore kul om kroppen någon gång kunde försöka fungera som en normal kropp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *