Hur man får en Dexcom G4 sensor på plats

Här är en liten ”skräckfilm” som visar hur man sätter sensorplatta + sensor på plats på magen. Magen är min och allt är filmat med frontkameran på en Xperia Z2 så jag får skylla bildkvaliteten på den.

Magen däremot har jag själv lyckats med 😉

Nicklas Ingels

Författare: Nicklas Ingels

Född i Augusti 1973 och uppväxt i en någorlunda normal men ändå dysfunktionell familj. Är en rätt problemfri man förutom det där med diabetesen som dök upp 1990 och blev med Insulinpump den 28 Januari 2016. Gillar musik, film (speciellt Blade Runner), Datorer, Datorspel, Internet, Öl och människor som tror på sig själva och fysikens lagar. Tokälskar sin underbara hustru Lotta som är den personen han får stödja sig emot när det behövs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *