Vad finns i kartongen? Bayer Contour Next Link 2.4 Blodsockermätare

Du kanske redan har sett vad som fanns i kartongen till min insulinpump i detta inlägg, om inte så kan det vara bra att veta att det även medföljer en blodsockermätare med insulinpumpen som trådlöst skickar dina blodsockervärden till insulinpumpen. Det är även med denna du kan styra pumpen och ge insulindoser med om man inte vill hålla på att pilla på pumpen när man ska till och äta nåt

 

Nicklas Ingels

Författare: Nicklas Ingels

Född i Augusti 1973 och uppväxt i en någorlunda normal men ändå dysfunktionell familj. Är en rätt problemfri man förutom det där med diabetesen som dök upp 1990 och blev med Insulinpump den 28 Januari 2016. Gillar musik, film (speciellt Blade Runner), Datorer, Datorspel, Internet, Öl och människor som tror på sig själva och fysikens lagar. Tokälskar sin underbara hustru Lotta som är den personen han får stödja sig emot när det behövs.

1 reaktion till “Vad finns i kartongen? Bayer Contour Next Link 2.4 Blodsockermätare”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *